top of page

Med våra kryddblandningar

BLIR VARJE MÅLTID

en Toscansk dröm !

 

HÄRLIGA TOSCANSKA KRYDDBLANDNINGAR

 

Det toscanska köket är ett kök med enkla och rena smaker. Olivolja, rosmarin, timjan vitlök och lagerblad utgör ofta basen i de rätter som blivit berömda över hela världen. Vi vill med hjälp av dessa fyra utvalda kryddblandningar förmedla vår känsla av det toscanska köket. Med våra kryddblandningar blir de enklaste rätter Toscanska delikatesser. Vill du ha mer inspiration så har vi flera recept med våra kryddblandningar under fliken Recept.

IMG_2749
IMG_0629
0I0A4372
IMG_2400_1630
Poggio_10
IMG_8973_1
59750_642897385744643_1704787069_n

VÅRA TOSCANSKA KRYDDBLANDNINGAR

 

VINAIGRETTE AL LIMONE

Salladskrydda med citron

 

En spännande nyhet från Poggio! Vår nya salladskrydda är det utmärkta komplementet till vår olja och balsamvinäger! En fräsch blandning av basilika, gräslök, citron, dragon och mejram. Blanda ut med olivolja och vinäger för en somrig salladsdressing.

 

AROMI POGGIO

Toscansk kryddblandning

 

En  kryddblandning med smak av de Toscanska kullarna. Rosmarin, lagerblad, timjan, salvia, mejram och fänkål blandas med enbär och vitlök. Utmärkt till att krydda kött, såser och grytor med. Perfekt till marinad.

 

SALAMOIA DI ERBE

Färskt toscanskt kryddsalt

 

Färska toscanska kryddor blandade med italienskt havssalt. Detta unika kryddsalt med rosmarin, salvia och vitlök håller sig färskt genom saltet. Utmärkt till att gnida in kött innan grillning eller stekning.

 

AROMI ALL'ARRABBIATA

Toscansk chiliblandning

 

Denna klassika kryddblandning med chili, vitlök, persilja, körvel och salt är en utmärkt smaksättare i starka pastarätter och god i såser och på grillat kött!

 

VÅRA PRODUKTER GÅR ATT KÖPA HOS UTVALDA ÅTERFÖRSÄLJARE OCH ÄVEN DIREKT

GENOM OSS, HÖR AV DIG VIA MAIL OM DU VILL BESTÄLLA!

Vi skördar våra oliver för hand på traditionellt vis

bottom of page